Hoʻolālā puke
Hoʻolālā puke
Noho

Chair with Belly Button

Noho ʻO ka noho me Belly Button he mau ʻāpana māmā a me nā keʻena liʻiliʻi e hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻohana i nā kahua e kokoke ana iā lākou, e like me nā ʻanuʻu, papahele, a i ʻole nā papa o nā puke, e hāʻawi i kahi ʻike noho e leʻaleʻa maikaʻi. Hoʻolālā hou ka hoʻolālā o ka noho i ka manaʻo o nā noho konane ma ka hāʻawi ʻana i nā koho noho e pono ʻole ai. Ua hele mai ke kiʻi o nā noho mai kahi noho ninaninau maikaʻi - kahi pūʻulu o nā floppy a me nā palapala melemele e pālahalaha ana ma kahi ākea. Noho mālie lākou i mua o ka pā a i nā kihi e like me nā hiamoe liʻiliʻi e hiamoe ana. Ua loaʻa i kēlā me kēia noho kākā iho me kāna kīwī ʻuʻā e hāʻawi kālā iki i ke kaina.

ʻO ka inoa papahana : Chair with Belly Button, Ka inoa o nā mea hoʻolālā : I Chao Wang, Kāhea inoa o kāliʻi : IChao Design.

Chair with Belly Button Noho

ʻO kēia mea hana nani he mea lanakila o ka hōʻailona keleawe i ka hoʻolālā ʻana, ke kūkulu ʻana a me ka hoʻokūkū hoʻolālā hoʻokūkū. Pono ʻoe e ʻike i ke kōkuhi o ka mea hana i koho ʻia e nā loiloi 'loea e loaʻa ai nā mea hou a hou, ʻenehana, hana mua a hana no ka hoʻolālā ʻana, ka hale a me ka hoʻolālā hana.