Hoʻolālā puke
Hoʻolālā puke
Kahi Pepa Hoʻolaha Hoʻolaha

Amal Film Festival

Kahi Pepa Hoʻolaha Hoʻolaha Ua hoʻihoʻi ʻia ka pepa e ka leʻaleʻa hauʻoli i nā ʻoliʻoli. Ua hoʻolālā ʻia ka hoʻolālā e hoʻokau a hoʻonani i nāʻokoʻa i loaʻa mai i ka moʻomeheu Sepania waiwai. Ma muli o Sepania kahi ʻāpana moʻomeheu i waiwai i kona mōʻaukala a me ka ʻike, ua hoʻolālā ʻia ka pepa nui e hoʻolalelale i ka manaʻolana ma waena o ko ʻEulopa a me nā ʻAriki, ʻ Muslimslelo Islam a me nā Karistiano. Ua hoʻolālā ʻia ka hana ma ke kahua ʻo Barnbrook, Lādana, United Kingdom. Ua loaʻa i ka wiki 1 i hoʻolālā ʻia i ka pepa. ʻO nā kala, ʻano a me nā hōʻailona i hoʻolaʻa ʻia e ka intersection ma waena o nā moʻomeheu Spanish a me Arab.

ʻO ka inoa papahana : Amal Film Festival, Ka inoa o nā mea hoʻolālā : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Kāhea inoa o kāliʻi : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Kahi Pepa Hoʻolaha Hoʻolaha

ʻO kēia hoʻolālā maikaʻi he mea lanakila o ka hōkeo hoʻolālā i ka hoʻokūkū hoʻolālā hoʻolālā. Pono ʻoe e ʻike i nā papa hana hoʻolālā e hoʻokūkū nei i nā mea hoʻohālike e ʻike ai i nā hana hou hou, ʻenehana, hana mua a me ka hoʻolālā ʻana.